torsdag 9 oktober 2008

Planerar Rom-resan över en fika!


Söta C bjöd in oss som ska åka med till Rom den 22-27 oktober (2 mammor med döttrar/ svärdöttrar) för planering. Hon bjöd på goda mackor och kaffe som vi tog taberas på! Vi räknade ut hur mycket pengar vi behövde med oss och så pratade vi om vad vi ville göra. Så här ser listan ut:
Vi ska gå in i Colosseum och se hur det såg ut där gladiatorerna och tigrarna var, vi ska gå och se Roms äldsta ruiner och sitta där och njuta av ett glas sambuca och utsikten, vi ska ha picknick i Villa Borgese (ett måste varje gång..), se hela Sixtinska Capellet och vinka på påven och så har B lovat sjunga Ave Maria i trappan upp till vår lägenhet!
Det ska bli så underbart härligt att åka till Italien! Det var länge sedan jag var där! Det ska bli gott att äntligen få äta på Giovannis igen och där äter vi sen VARJE kväll. Mamma och B med flera var där för första gången för kanske 20 år sedan och känner hela la familgia, varje gång de åker till Rom skickar B ett vykort till restaurangen för att beställa bord...
La Dolce Vita...eller hur?

Inga kommentarer:


Min man & jag

En tidig höstdag i bokskogen

En tidig höstdag i bokskogen